Excel kurser kan bruges i forbindelse med uddannelse

11 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Når mange mennesker tager på kurser, hvilket jo sagtens kan være hos de dygtige folk hos 4D.dk, så er det oftest voksne mennesker, der allerede har et job eller søger efter et job, som gerne vil yde deres kendskab og forståelse af netop Excel eller noget andet, som de udbyder.

Det beror blandt andet på, at den slags kurser fra 4D.dk ikke er noget, som fører til en direkte uddannelse, så det er ikke en del af uddannelsessystemet, som således kunne give en rettighed til SU.

Den slags har fattige studerende generelt ikke råd til at stå for at klare selv, og når det ikke direkte fører til en uddannelse, så er det svært at bevise for andre instanser, at man skal have lov til at tage dette kursus hos dem.

Arbejdsløse mennesker kan måske få kurset godkendt via deres a-kasse eller kommunen, så de direkte bliver ført til kurset til døren.

Men sådan er alle kursisterne selvfølgelig ikke i samme kasse hos 4D.dk, og der er altid undtagelserne.

Med dette mener vi, at du sagtens som studerende, enten på mellemniveau, uni-uddannelse eller efteruddannelse kan få brug for at tage et kursus i netop Excel, fordi dit studie kræver færdigheder i dette program, så de bare ikke har tiden til at tage kurser i.

Så kan det for eksempel tænkes, at man bruger en sommerferie mellem eller før studiet på at tage sådan et kursus, som man så også kan bruge til at forberede sig på at skulle studere igen eller holde evnerne ved lige, mens man holder ferie.

Du vil i hvert fald ikke kommet skuffet og tomhændet tilbage, og de færdigheder, du tilegner dig hos 4D.dk, vil komme dig til gavn mange gange senere både i studiet og livet generelt.

Så und dig selv den oplevelse at tage på Excel kursus fra 4D.dk.

Flere Nyheder