Få flotte fliser med den rette fliserens

14 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din terrasse, din flisebelagte indkørsel eller havegangen shines op her til sommer? Så får du brug for hjælp til rensning af fliserne. Det kan nemlig ikke tilrådes at du selv går i gang med højtryksspuleren. I det følgende kan du læse mere om hvorfor du skal vælge professionel fliserens.

Dine fliser fortjener en prima behandling

Dine udendørs fliser er hver eneste dag året rundt udsat for hårde forhold. De skal kunne modstå både regn, sne og slud, lave temperaturer, bagende sol og selvfølgelig daglig slitage. Derfor er denne type fliser som regel forsynet med en overflade som gør dem særligt modstandsdygtige, kaldet skallen.

Denne skal forhindrer fugt og væde i at trænge ind i flisens kerne, hvor det kan give anledning til frost sprængninger når vinteren sætter ind. Derfor er det meget vigtigt at skallen bevares intakt.

image

Mange bolig ejere oplever til deres store fortrydelse af fliserne ødelægges i forbindelse med højtryksspuling. Skallen kan ganske enkelt ikke tåle den hårdhændede behandling.

Det betyder at du måske nok får har på alger, mos og andre skønhedspletter. Men disse vil blot vende tilbage med fornyet styrke i løbet af sommeren, idet din højtryksspuling har efterladt flisen porøs i overfladen. Og til vinter kan du se frem til flere ødelagte fliser, som dernæst skal skiftes ud.

Lad et professionelt havefirma forestå fliserens

Lader du i stedet et havefirma med det rette professionelle grej forestå fliserens på din matrikel er du garanteret et smukt og holdbart resultat en dygtig og rutineret havemand, som ved hvordan man håndterer en professionel maskine til fliserens, vil hurtigt kunne komme flisepest og andre dårligdomme til livs. Og med den rette efterbehandling kan dine fliser holde sig flotte og fri for mos og alger i flere år.

Klik ind på algebekaemperen.dk og få et skarpt tilbud på rensning af fliser.

Flere Nyheder