Husk at kontrollere dine ledninger til din Flos ktribe lampe

27 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Husk at kontrollere dine ledninger til din Flos ktribe lampe

Det er måske lige i overkanten at omtale antallet af ledninger i sådan en Ktribe-lampe fra Flos, der findes i mange forskellige typer, for ofte er der kun tale om én ledning, som man kan se, der hægter sig fra selve lampen og videre i stikket, hvor der strøm til.

De andre ledninger inde i væggen, eller dem, der kommer fra andre komponenter, som ender i en strømfordelinger eller stikdåse med plads til andre elektroniske apparater, relaterer sig ikke direkte til denne flos ktribe lampe.

Nogle gange finder man jo også smarte lamper, der fungerer ved at tænde og slukke og dæmpe eller øge belysningen ved berøring, hvor den måske fungerer på solenergi og ikke har ledninger til, eller også kan man indstille styrken på lyset på siden af den eller på stikket i sig selv.

Og så er der de mere klassiske lamper, man bare tænder og slukker, og så er der ikke mulighed for at ændre selve lysets styrke dertil.

Men i resten af artiklen her vil vi koncentrere os om, at du har en lampe fra Flos i Ktribe-kollektionen, hvor der en ledning fra selve lampen og ned til stikkontakten.

For den slags ledninger skal løbende kontrolleres og noteres, hvordan deres stand er, og vi mener ikke bare, om de er blevet støvede, for det er ikke alle problematikker, man kan se med det blotte øje.

Der kan være mindre huller i ledningerne, som egentlig bare er en elektrisk fælde, der kan give stød til børn, dyr og voksne mennesker, men de kan også starte en brand, og det ser man ofte ske, når ledningerne er gemt væk bag møbler eller andet, så man ikke kigger på dem så tit.

Desuden kan der være en løs forbindelse inde i væggen, der gør, at lampen ikke kan lyse godt nok, eller der er rotter eller insekter, der er i gang med at bide i ledningerne.

Tjek altid op på dette, så du undgår det og kan lade lamperne fra Flos Ktribe leve længst muligt.

Flere Nyheder