Hvis dine gulve har brug for kærlig pleje, så skal du kende til Gulvkanonen ApS

31 marts 2022 Kamilla Sonne

advertorial

De fleste danskere kommer til at have et trægulv på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hvis du ikke har det nu, kommer du sikkert til det i en fremtidig bolig.

Trægulve er nemlig utroligt populære, og det er ikke underligt. De er nemlig utroligt smukke at se på og kan have mange forskellige udtryk, samtidig med at de er både hårdføre og praktiske.

Er du en af dem med trægulve, ved du dog også, at de ikke holder sig pæne for evigt. Derfor er det en god idé at kende til Gulvkanonen ApS.

Det er nemlig en virksomhed, der er intet mindre end eksperter i at gøre gamle og slidte trægulve så gode som nye.

Læs videre her, hvis du vil blive klogere på, hvordan Gulvkanonen ApS kan hjælpe dig.

gulvafslibning på Sjælland

Behandling og vedligehold af trægulve

Selvom overfladen på trægulve generelt er modstandsdygtig og holder til meget, vil man med tiden begynde at kunne se spor af brug. Det kan eksempelvis være hakker eller ridser, der bliver synlige i træet.

Her kommer Gulvkanonen ApS ind i billedet. De har nemlig mangeårig erfaring med at behandle trægulve i hele landet, så de kommer til at se ud som nye igen.

Det kan eksempelvis være i form af en afhøvling eller -afslibning, hvor man fjerner det øverste og slidte lag af træet i gulvet. Derefter behandler man med enten olie, lak, lud eller sæbe for at ”kukke” træet og få en flot finish.

Få et tilbud fra Gulvkanonen ApS

Trænger dine gulve til en kærlig hånd, så er det uden diskussion Gulvkanonen ApS, du skal have fat i. De har nemlig stor og mangeårig erfaring på området.

Det er dog svært at give en fast pris på, hvad deres hjælp koster, da det er afhængigt af mange ting. Du kan dog altid tage direkte kontakt og få et uforpligtende tilbud.

Flere Nyheder