Kan du udnytte et tidligere tilbud på en gulvafhøvling?

04 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Du var måske ikke ham, der var hurtigst til at slå til, da der var udbud på tilbud på gulvafhøvlinger, men dit gulv trængte som sådan ikke virkelig hårdt endnu, men du sad lidt stramt i det, så du ville gerne have det så billigt som muligt til den bedste kvalitet.

Du noterede dig de tilbud, der var, og så sammenlignede du dem for at finde frem til det, som du ville vælge i sidste ende.

Efter længere tid finder du så det, der passer i pris til dig; men da du besøger hjemmesiden for firmaet, der laver den slags gulvafhøvlinger, så kan du se, at tilbuddet er væk.

Det ærgrer dig en hel del, for det var sådan set det bedste tilbud, og du havde sparet sammen til, at du kunne få råd til det.

Du skulle nok have ringet og lavet en aftale med det samme ud fra det tilbud, selvom du måske ikke lå inde med pengene, selvom du vidste, at de kom.

Men måske er det ikke for sent!

Gulvafhøvlingen skal eventuelt stadig udføres efter det gamle tilbud

For nu har du sådan set ikke noget at tabe, og gulvet trænger virkelig til den gulvafhøvling lige nu, så du kan ikke vente på, at der dukker et bedre tilbud op.

Derfor kontakter du det firma, der havde det gode tilbud oppe for at høre, om det stadig kan benyttes, selvom det er udløbet.

Det er jo ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, men det er jo chancen værd at forsøge.

Hvis du er heldig, så kan du måske lige nå at være med, eller også kan du måske få et skræddersyet tilbud, der er stort set lige så godt som tilbudsudgaven.

Eller også kan de afsløre for dig, hvornår der kommer et (mindst lige så godt) tilbud fra dem igen, så du kan være klar.

Flere Nyheder