Kan jeg optage et kontantlån online?

11 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Selv om ordet kontantlån ikke just har en digital klang er det faktisk muligt at søge om optagelse af kontantlån online. Et kontantlån er nemlig ikke, som navnet måske kan antyde, et lån som optages i kontanter.

Et andet ord for kontantlån kan være forbrugslån. Og som bekendt optages største delen af alle private forbrugslån over nettet.

Hvordan ansøger jeg om at optage et kontantlån?

Hvis du gerne vil strække dine finanser lidt i en periode, eller du har brug for et større kontant beløb til dækning af en uforudset udgift, er det oplagt at optage et kontantlån online. 

Optager du et online lån går der nemlig som oftest kun få timer fra du ansøger om lånet og til pengene står på din konto. Du behøver med andre ord ikke at skulle stå skoleret i banken og vente flere dage på overførsel af det lånte beløb.

Når du ansøger om lån af penge via en af de mange online långivere vil din låne ansøgning blive behandlet så hurtigt som muligt. Og bliver den godkendt kan du inden for et døgn have pengene på kontoen.

Hvad skal jeg være opmærksom på hvis jeg ønsker at optage et kontantlån online?

Internettet bugner med långivere som tilbyder billige lån med lave renter, afdragsfri periode, og lave eller slet ingen gebyrer. Men du skal passe på. Ikke alle disse låneudbydere er lige fine i kanten. Du kan hurtigt risikere at havne i kløerne på en ågerkarl – og så kan dit lån hurtigt blive meget dyrt.

Du bør altid sørge for at din långiver er godkendt af Finanstilsynet. Det betyder nemlig at den pågældende online bank har forpligtet sig til at følge de strenge etiske og professionelle retningslinjer som er udstukket herfra.

Du kan for eksempel vælge det velrenommerede pengeinstitut Ikano Bank – klik ind og læs mere på https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.

Flere Nyheder