Lad en badekarsmaler forsyne dit badekar med ny emalje

19 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er i besiddelse af en bolig med badekar i eget badeværelse er du faktisk heldig. Der bliver nemlig længere og længere mellem denne type boliger på markedet.

Dette skyldes at vore bademønstre fra cirka midten af det forrige århundrede og fremefter ændrede sig en del. Før i tiden tog man ikke bad hver dag – måske et par gange om ugen, og det i badekar. Og ofte brugte medlemmerne af familien det samme vand for at spare.

Nu om stunder er vi vant til daglige brusebade. Til dette formål er badekarret ikke så relevant. Derfor valgte mange bolig ejere at bytte de gamle badekar ud med mere tidssvarende og plads besparende brusenicher, som bedre matcher de moderne badevaner.

Men inden for de seneste årtier er badekar kommet ind i varmen igen. Ejendomsmæglere melder om mange bolig købere som målrettet og specifikt går efter huse og lejligheder med badekar.

Især de yngre familier med små børn spørger efter rummelige badekar som kan bruges til aften badningen og andre praktiske formål så som for eksempel iblødsætning af større mængder tøj. Og derfor er boliger med badekar i høj kurs på markedet.

Sæt dit badekar flot i stand og øg værdien af din bolig

Derfor bør du tænke dig godt om før du skiller dig af med dit badekar. Selv om du måske ikke er typen som nyder lange, varme karbade bør du overveje at beholde badekarret. Det kan nemlig gå hen og blive et aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt salg i fremtiden.

Er emaljen i badekarret ridset, skrammet og misfarvet bør du dog få det sat i stand. Et slidt og grimet badekar er ikke meget værd.

Til alt held kan du hos Emaljemanden få professionel hjælp til renovering af badekar – klik ind og læs mere på hjemmesiden https://emaljering-af-badekar.dk/emalje-badekar/ 

Flere Nyheder