Mangler du vognmandskørsel?

30 juni 2021 Johanne Hansen

“Kan selv og vil selv”

… sådan lyder det gamle udtryk. Stædig og stålfast. Og sådan er man oftest også selv, når man har bildt sig selv ind, at man altså har ret – uanset hvad.

For kender du det, hvor du står og skal have flyttet utroligt meget, men ikke aner hvordan? På en eller anden måde, har vi nok alle sammen været i den situation, hvor vi tænkte “arrrh, det kan lige være der” – og så alligevel ikke. 

Problemet er nemlig, at vi ofte undervurderer situationen, som gør, at vi til sidst står med en alt for proppet bil, der alligevel slet ikke kan lukkes… så hvad gør man når uheldet er ude?

Først og fremmest er det selvfølgelig en rigtig god idé at overveje, hvor meget du skal have transporteret. Er det bare et IKEA skab fra en adresse til en anden, kan du sikkert låne en trailer i enten IKEA eller Silvan – eller i bedste fald din nabo. 

Drejer det sig om lidt mere, som for eksempel haveaffald, så er det, at du måske skal huske, at man altså også kan leje en vognmand til privat forbrug.

Book en vognmand

De fleste anser nemlig vognmænd, som noget virksomhederne benytter sig af, og det er det jo egentlig også i en højere forstand. Men når det er sagt, er det altså også vigtigt, at huske på, at vognmænd måske kan hjælpe dig med dit godstransport, så du ikke selv skal ud og lege vognmand – tro mig, det er alle pengene værd.

Nogle eksempler på hvad vognkørsel, kan klare for dig, kan for eksempel være containerkørsel eller affaldskørsel. Det vil sige ud over have affald, kan de også sagtens køre normal containerkørsel, som kan være alt fra nedrevede murbrokke, eller hvad du nu vil af med.

Læs mere om vognmandskørsel lige her, og hvad du har af muligheder: https://www.viborgrenovation.dk/vognmandskorsel.

 

Flere Nyheder