Skal du have opgraderet din stue?

04 februar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Man kan godt hurtigt blive træt af at se på det samme hver dag. Derfor kan du overveje at opgradere din stue med nogle nye møbler eller tilbehør. Der findes ikke en perfekt måde at indrette sin stue på. Det kommer an på din personlige smag og hvad du kan lide at have i din stue. Vi har skrevet nogle gode råd til dig, når du skal i gang med at indrette din stue på ny.

 

møbelpolstrer Bornholm

 

Budgettet

En af de vigtigste ting at overveje, når du skal opgradere din stue, er dit budget. Sørg for, at du har en realistisk idé om, hvor mange penge du kan bruge på projektet. Du kan også rådføre dig med en professionel designer for at få nogle idéer til, hvad der ville fungere bedst for dit rum. Du kan også finde alternative løsninger, når det kommer f.eks. til nye møbler. Hvis du er træt af farven på din sofa, kan du vælge at få den ompolstreret med noget nyt materiale. Det kan have en lige så flot effekt, som en ny sofa.

Læs mere om dine muligheder med det via linket her:  https://www.bornholmsmobelpolstrer.dk/ 

 

Belysning

En anden vigtig del af din stue er belysningen. Et godt tip, når du skal indrette en stue på ny, er at ændre belysningen. Find nogle nye lampeskærme til dine eksisterende lamper eller invester i en hel ny funktionel lampe. Det kan ændre meget ved udtrykket i dit hjem, og det kan have en positiv effekt for hvordan din stue ser ud. Det kan nemlig hjælpe dig med at sætte stemningen i dit hjem og få det til at føles meget hyggeligt eller luksuriøst.

 

Farveskema

Hvis din stue har et bestemt farveskema, skal du sørge for at beholde det, når du indretter den om. Det betyder dog ikke, at du behøver at holde dig til de samme farver. Hvis du vil give din stue et nyt look, når du renoverer den, kan du tilføje nogle forskellige nuancer og teksturer til det, du allerede har. Hvis din stue f.eks. har mørke trægulve og malede hvide vægge og lofter og intet andet, kan du tilføje nogle farverige puder til din stue.

Flere Nyheder