Smukke, ensartede trægulve med en professionel gulvafslibning i Rødovre

12 april 2019 Astrid Pedersen
Smukke, ensartede trægulve med en professionel gulvafslibning i Rødovre

Som ejer af et hus med et sæbebehandlet trægulv kan du nok nikke genkendende til det faktum, at denne type trægulve kræver umådelig megen vedligeholdende pleje. Hver eneste uge skal hele gulvet vasket med den plejende sæbe, som vedligeholder både den beskyttende hinde i træværkets overflade og gulvets flotte, hvidlige skær.

Forsømmer du denne rutine, vil gulvet hurtigt begynde at udvise de klassiske tegn på slid. I takt med at den beskyttende hinde forsvinder, vil gulvet miste sin silkematte overflade, idet træværket tørrer ud. Samtidig vil træets overflade blive mere sårbart over for støv og snavs samt spildte væsker, som den ikke længere er i stand til at afvise. Dette betyder, at der vil danne sig gråligt matte slidspor, der hvor gulvet anvendes mest, og derfor slides mest. Kafe og te, som spildes ned på det slidte trægulv, vil ikke længere lægge sig på overfladen, men i stedet suges ned i træværkets fibre. Når først væsken har aflejret sig her, kan den ikke vaskes bort. Og så har dit gulv brug for en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg lade mit trægulv afslibe af en professionel gulvmand?

Der er for så vidt intet i vejen for, at du selv foretager en gulvafslibning. Men da en gulvafslibning er en krævende affære – og på ingen måde gratis, hverken hvad angår direkte udgifter eller forventet arbejds tid og indsats – kan det faktisk bedst betale sig at overlade den slidsomme opgave til en erfaren fagperson. En dygtig og professionel håndværker vil samtidig kunne give dig garanti for, at opgaven udføres omhyggeligt, og at resultatet bliver optimalt, således at du får nøjagtig det trægulv, du drømmer om.

Få et tilbud på en professionel gulvafslibning online

Din lokale gulvmand kan hjælpe dig med et godt tilbud på en billig gulvafslibning. Du kan finde ham på gkservice.dk

Flere Nyheder