Sportsmassage i København

25 september 2017 Katrin Sørensen
Sportsmassage i København

Sportsmassage er en hel særlig type massage, som er god til folk der enten dyrker meget sport eller har et meget stillesiddende arbejde. En sportsmassage går ind og øger blodcirkulationen, hvilket betyder, at en øget mængde ilt og næring når ud til musklerne og bindevævet. Dyrker man meget eller hård sport er denne øgede blodcirkulation god fordi den hjælper kroppen af med affaldsstoffer samtidig med, at den øgede tilførte energi gør musklernes helingsprocess, og dermed restitutionstiden, kortere. En sportsmassage kan desuden hjælpe muskelvævet af med de ophobninger af mælkesyre, som opstår under hård træning. Undersøgelser viser, at atleter, som jævnligt får sportsmassage oplever langt færre gener i form af smerter i muskler og led. Dette hænger sammen med den bedre restitution, som massagen medfører. 

Har man et meget stillesiddende arbejde, kan man ofte opleve at musklerne bliver stive og spændte, hvilket kan føre til smerter som kan sidde enten i ryggen, skuldrene eller nakken. Bliver disse symptomer ikke behandlet kan det i nogle tilfælde føre til vedvarende gener som eksempelvis kronisk hovedpine. Her kan en sportsmassage gøre underværker, da den går ind og løsner op for muskler og bindevæv og giver blodet frit flow igen. En god sportsmassage kan afhjælpe både nye og gamle spændinger og gøre livskvaliteten mange gange bedre hos dig med et stillesiddende eller monotont arbejde. Desuden er det utroligt afstressende for kroppen at blive behandlet med en sportsmassage og man vil efter endt behandling uden tvivl opleve såvel fysisk som psykisk øget velvære. 

Der findes mange gode steder at få sportsmassage i københavn, men massagekompagniet er et oplagt valg. Her vil de dygtige behandlere tage sig godt af dig uanset hvilke problemer du døjer med. Sportsmassage kan også vælges i parmassage – så har du og din kæreste brug for at få muskler og led vakt til live er det et godt valg. 

 

Flere Nyheder